søndag den 2. september 2012

Gryderet med kalvesmåkød, artiskokker og grønne bønner, dertil en salat med røde ris og blommegrød til dessert

Gryderet  med kalvesmåkød, artiskokker og grønne bønner.

grønne bønner
kalvesmåkød
hakket løg
smør
ingefær
salt, peber
artiskokbunde skåret i kvarte eller trekanter
citron
koriander

Put kød, løg, smør, salt, peber og revet ingefær i gryden, lad det koge i ca. 5 min. Dæk med vand og lad det simre til kødet er mørt.
Tilsæt artiskokbundene og de grønne bønner og citronsaft og kog det til artiskokbundene er møre (ca. 15 min.) Drys koriander over lige inden serveringen.
(Er artiskokkene friske fjernes alle blade, stilken skæres af, og hårtrevlerne på bunden fjernes)

Salat:

røde ris (koges)
fintsnittet spidskål
persille
koriander
citron og olie
Det hele blandes og spises varmt.

Blommegrød til dessert

Ingen kommentarer:

Send en kommentar