onsdag den 29. august 2012

Multe med 2 x salat og grød til dessert

Multestykker stegt på panden med skindsiden nedad.

Rå blomkålssalat med blomkåls- og kartoffelpuré:
(4 personer)

1 blomkål, 6 kartofler, ½ dl. olivenolie, saft af 1 citron, salt, peber, 50 g smuttede mandler, 50 g hel parmesanost.

Skær stokken af blomkålen og del kålen i små fine buketter.
Skær stokken og kartoflerne i mindre stykker, damp dem i vand ca. 5 min. til de er godt møre. Blend stokken og kartoflerne med olie og citronsaft til en tyktflydende blomkålspuré, smag til med salt og peber.
Rist mandlerne gyldne på en tør pande.
Kom pureen i bunden af et fad og anret med blomkålsbuketter, mandler og parmesanost oven på pureen.

Grøn salat:

Salat af gulerødder i tern, fintskåret fennikel, courgetter i tern, grøn salat, persille og dild og olie-eddikedressing.

Blåbærgrød

Ingen kommentarer:

Send en kommentar