mandag den 27. august 2012

Kulmule i fad med varm bønnesalat og kartofler

Kulmule i fad.

(4 personer)
4 skiver fiskesteaks (her: kulmule)
stødt, frisk rosmarin
olivenolie
2 usprøjtede citroner i tynde skiver
1 stor håndfuld kapers
8 ansjosfileter
1 skvæt hvidvin

Fisken pensles med olivenolie og stødt rosmarin, salt og peber. Læg fisken i et ovnfast fad, læg 4-5 skiver citron på hver steak + kapers + ansjoser + olie + vin.
Bag fisken i ovnen ved 200 grader ca. 20 - 25 min.
(inspiration Jamie Oliver)

Varm bønnesalat med rødløg, tomater og frisk merian:
grønne bønner
hakket rødløg
frisk merian
tomater skåret i grove tern
salt, peber

Kog bønnerne. Løg og merian varmes let på panden i olie, vend dernæst bønnerne let på panden, til sidst tilsættes tomaterne og der smages til med salt og peber.
(inspiration Lauterbach)

Kogte kartofler serveres til.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar