torsdag den 3. januar 2013

Hakkebøf med gulerods-jordskokkesalat og fennikelsalat

Gulerods-jordskokkesalat:

gulerødder
jordskokke
rød peber
sorte hvidløgsoliven
fetaost
spidskål
olie-eddikedressing

Jordskokkene skæres i tynde skiver og koges i 3 min.
gulerødder og rød peber skæres i terninge
spidskålen skæres i strimler
Det hele blandes sammen og en olie-eddikedressing vendes i.

Fennikel à la Grècque

2 fennikel
1 spsk olivenolie
2 spsk citronsaft
1 tsk salt
½ tsk merian
½ tsk koriander
1 ds flåede økologiske tomater

Fenniklerne skæres i kvarte eller ottendedele og svitses i olien.
Citronsaft, tomater, salt, merian og koriander tilsættes.
Småkoger ca. ½ time til fenniklerne er møre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar