søndag den 30. december 2012

Jordskokkelasagne

Jordskokkelasagne

jordskokker
friske lasagneplader

champignon
portobellosvampe
bladselleriløg
hvidløg
salvie
rosmarin
timian
chili
salt
peber
creme fraiche

mælk
mel
smør

revet ost

Jordskokkene skæres i cm. tykke skiver og koges i 3 min.

Svampene og champignon skæres i skiver, bladselleri og løg snittes fint og sammen med krydderierne og lidt creme fraiche sauteres det i en flad gryde.

Bechamelsovs:
Smør smeltes i en gryde, mel røres i og mælk tilsættes under omrøring.

I et smurt ovnfast fad lægges følgende lag:

1. lasagneplader
2. et svampelag
3. lasagneplader
4. et jordskokkelag
5. lasagneplader
6. et svampelag
7. lasagneplader
8. bechamelsovs og den revne ost drysses over

Lasagnen bages i ovnen ved 175 grader i ca. 30 min.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar