Jordskokkelasagne
jordskokker
friske lasagneplader
champignon
portobellosvampe
bladselleriløg
hvidløg
salvie
rosmarin
timian
chili
salt
peber
creme fraiche
mælk
mel
smør
revet ost
Jordskokkene skæres i cm. tykke skiver og koges i 3 min.
Svampene og champignon skæres i skiver, bladselleri og løg snittes fint og sammen med krydderierne og lidt creme fraiche sauteres det i en flad gryde.
Bechamelsovs:
Smør smeltes i en gryde, mel røres i og mælk tilsættes under omrøring.
I et smurt ovnfast fad lægges følgende lag:
1. lasagneplader
2. et svampelag
3. lasagneplader
4. et jordskokkelag
5. lasagneplader
6. et svampelag
7. lasagneplader
8. bechamelsovs og den revne ost drysses over
Lasagnen bages i ovnen ved 175 grader i ca. 30 min.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar