Hvis man har en rest flæskesteg fra dagen før, kan man forny den med et alternativt og lækkert tilbehør i stedet for det traditionelle.
Flæskestegen serveres med to lækre, varme salater:
Kartoffel- persillerod- græskarsalat
Salaten indeholder:
flest kartofler - antal afhængig af antal personer
1 persillerod
max. 1/4 hoikaidogræskar
Kartofler og persillerod koges, de sidste 5-7 min. koger græskaren med.
Alle dele skæres i store terninger og ristes på panden i olivenolie, rosmarin, salt og peber.
Rosenkål- tyrkisk peber (ikke de stærke)- granatæblesalat
Rosenkål
Tyrkisk peber (aflange grønne)
kerner fra et granatæble
Rosenkålene koges til de er let møre (ikke overkogte), dernæst skæres de i halve og blandes i en dressing af olivenolie og rød balsamicoeddike og vendes med kernerne fra granatæblet og det tyrkiske peber skåret i små tern.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar