torsdag den 17. januar 2013

Gryderet med hvide bønner og porrer

Gryderet med hvide bønner og porrer

Kødrester fra en steg fra dagen før (kød kan dog godt udelades)
sortøjede bønner eller hestebønner
olivenolie
gurkemeje, chili og lidt karry
lidt hvidløg
lidt hakket løg
1 dåse flåede tomater
2 porrer

Bønnerne lægges i blød i vand aftenen før.

Bønnerne koges ca. 1 time, hæld vandet fra.
Krydderierne, hvidløg og hakket løg svitses i olien i en gryde, de flåede tomater tilsættes, de hvide bønner tilsættes. Kødet, der er skåret i tern eller strimler tilsættes. Lidt vand tilsættes, hvis nødvendigt. Porrerskiverne lægges på toppen og damper møre. Det hele simrer med låg til porrerne er møre ca. 10 min. Røres sammen inden serveringen.

Ris eller spagetti serveres til

Ingen kommentarer:

Send en kommentar