onsdag den 9. januar 2013

Kikærte-græskarsalat med resten af gryderetten

Kikærte-græskarsalat sammen med gryderet med oksekød

Vi smider helst ikke madrester ud, men spiser dem gerne enten til frokost eller aftensmad dagen efter så vidt muligt.
Resterne fra i går: gryderet med oksekød, kvæder og hyldeblomst kan strækkes med en fyldig salat, så man ikke går sulten fra bordet :-)

Kikærte-græskarsalat

Kikærter (mængde efter hvor mange man er)
1/4 - 1/2 hokaido-græskar
en rest kogte kartofler
rød radiciosalat
let knuste fennikelfrø
let knuste koriander
sorte oliven
lidt vineddike

Kikærterne sættes i blød aftenen før.
Kikærterne koges ca. 40-45 min.
Hokaidoen skæres i tern og steges på panden i olivenolie sammen med en rest kartofler i tern og fennikelfrø og koriander i ca. 15 min.
Radiciosalaten skæres i strimler.
Det hele samles i en salatskål og vendes med lidt vineddike og sorte oliven.

Resterne fra gryderetten varmes og spises sammen med salaten og ris.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar