Citruskylling
1 stk. dansk økologisk kylling
1 økologisk citron
1 økologisk appelsin
6 kviste timian
Skræl lidt skal af citron og appelsin. Befri herefter citrusfrugterne for skaldele. Vend frugterne med salt, peber og timian og fyld kyllingen. Skub evt. lidt timian, citron- og appelsinskal under skindet på kyllingens brystside. Steg kyllingen o ovnen ved varmluft 190 grader i 1 time og 15 min.
Rødbede-hytteostsalat
750 g rødbeder, skrællet og skåret i tern
2 spsk. olivenolie
1 lille bæger hytteost
citron
purløg
salt, peber
Vend hytteost med citronsaft, salt og peber.
Vend rødbeder og olivenolie sammen og pak det i sølvpapir. Læg pakken i et ovnfast fad og bag det i ovnen samtidig med kyllingen.
Fordel rødbederne i bunden af et fad og strø hytteost og purløg over.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar