lørdag den 10. august 2013

Lammeculotte med blomkåls-fennikelsalat og grønsagskartoffelsalat

Lammeculotte

Lammeculotten steges i ovnen på vanlig vis.

Blomkåls-fennikelsalat

fennikel, snittes
blomkål, skæres i mindre buketter
bladselleri, snittes

Blomkålen koges let i saltet vand, vandet hældes fra. Det hele blandes sammen og en dressing bestående af olivenolie og citronsaft, salt og peber hældes over. Hakket frisk mynte drysses over.

Grønsagskartoffelsalat

kartofler
forårsløg
gulerødder
romainesalat

dressing:
olivenolie
æbleeddike (Meyers)
salt, peber

Letkogte kartofler skæres i mindre stykker, forårsløg snittes fint, gulerødder skæres i små tern og romainesalaten skæres i mindre stykker.
Kartoflerne blandes først i dressingen, så de kan trække lidt, derefter puttes resten i.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar