tirsdag den 17. september 2013

Hakkebøf med majs-bønnesalat og gulerodsmos

Hakkebøf

Laves af økologisk kalvekød.

Majs-bønnesalat (Succotash - en indiansk ret)

2 majskolber (eller 250 g løsfrosne majs)
250 g grønne bønner
½ courgette
1 lille rødløg
1 fed hvidløg
4 knuste mynteblade
olivenolie
lidt vand
salt, peber

Det snittede løg steges i olivenolie på panden. Bønnerne skæres i cm. lange stykker og courgetten skæres i tern. Bønner og courgette kommes på panden med lidt vand, simrer ca. 10 min. Majsene udskæres til løse majs og kommes også på panden til sidst sammen med knuste mynteblade, hvidløg, salt og peber.

Gulerodsmos

Se opskriften i etiketter under "Gulerodsmos"

Ingen kommentarer:

Send en kommentar