lørdag den 17. november 2012

Flæskesteg med kvædesalat, rødkålssalat og selleri- og kartoffelsalat

Flæskesteg med sprød svær på sædvanlig vis.

Kvædesalat

2 kvæder
1citron
1 tsk frisk ingefær - fint hakket
1 tsk kanel
2 tsk honning
olivenolie

Skær kvæderne i kvarte, kog dem i 10 min., skær dernæst kernerne ud og skær hver kvart i 3 stk.
Steg kvædestykkerne på panden i olivenolie sammen med ingefær, kanel, honning og citronsaft, til de er brune.

Rødkålssalat med æble og appelsin.

fint snittet rødkål
½ æble skåret i terninger
1 appelsin skåret i terninger
frisk mynte
hakket persille

Det hele blandes sammen og tilsættes dressing af citronsaft og honning.

Selleri- og kartoffelsalat

2 tykke skiver selleri
4 kartofler
selleri og kartofler koges let møre og skæres i terninger.
Dressing af frisk salvie, rosmarin, citronskal og lidt olivenolie tilsættes.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar