Flæskesteg med sprød svær på sædvanlig vis.
Kvædesalat
2 kvæder
1citron
1 tsk frisk ingefær - fint hakket
1 tsk kanel
2 tsk honning
olivenolie
Skær kvæderne i kvarte, kog dem i 10 min., skær dernæst kernerne ud og skær hver kvart i 3 stk.
Steg kvædestykkerne på panden i olivenolie sammen med ingefær, kanel, honning og citronsaft, til de er brune.
Rødkålssalat med æble og appelsin.
fint snittet rødkål
½ æble skåret i terninger
1 appelsin skåret i terninger
frisk mynte
hakket persille
Det hele blandes sammen og tilsættes dressing af citronsaft og honning.
Selleri- og kartoffelsalat
2 tykke skiver selleri
4 kartofler
selleri og kartofler koges let møre og skæres i terninger.
Dressing af frisk salvie, rosmarin, citronskal og lidt olivenolie tilsættes.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar