mandag den 5. november 2012

Meat loaf med coleslaw salat og stegte kartofler

Meat Loaf

3/4 kg hakket oksekød
salt og peber
1 dl rasp
1 æg
1 dl bouillon
4 spsk finthakket løg
1 finthakket grøn peber
2 stilke fintsnittet bladselleri
timian

Alle ingredienserne blandes til en glat og jævn masse, der formes som et brød og lægges i et smurt ildfast fad og stilles i ovnen ved 175 grader i ca. 50 - 60 min.
Efter 15 min.s bagetid hældes chilisaucen over kødbrødet.

Chilisauce:

1 dåse flåede tomater
1 finthakket løg
frisk revet ingefær
chilisauce
worcestershire sauce

Coleslaw salat

ca. 1/4 fintsnittet hvidkål
2 revne gulerødder
1 tsk revet løg
2 spsk hakket persille
lidt fintsnittet fennikel

Dressing

1 dl cremefraiche
1 spsk citronsaft
1 tsk dijonsennep
salt og peber

Retten serveres med kartoffelbåde stegt på panden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar