lørdag den 8. februar 2014

Kalvekød i thai-karry

Kalvekød i thai-karry

4 personer

2 kopper kokosmælk
4 spsk. thai rød karrypasta
600 g kalvetykkam skåret i tynde flager
1 spsk. friskreven citronskal
150 g glaskål
3 spsk. soja
2 spsk. brunt sukker
1 sølvbede
1 rød chili

Hæld en kop kokosmælk i en stor gryde og bring det i kog. Pisk den røde karry i og lad det koge godt 1 min. Tilsæt kødet og rør langsomt i kokosmælken, så al smagen fordeler sig. Hæld mere kokosmælk ved, hvis det bliver nødvendigt undervejs. Efter 5 min. hældes resten af kokosmælken i sammen med citronskal, glaskål (skåret i tynde strimler), soja og brunt sukker. Lad det simre i ca. 15 min. Efter 7 min. hældes sølvbeden (skåret i tynde skiver og hakkede blade) i. De sidste 2 min. tilsættes chilien også skåret i tynde skiver.

Serveres med ris.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar