Kalvegryde med spidskål, æbler og kokosmælk
4 personer
1 spidskål
2 æbler
1 rød chili
citronskal
2 spsk olivenolie
1 spsk karry
400-600 g kalvekød
2 fed hvidløg
3 dl grøntsagsbouillon
1 dåse kokosmælk
2 persillerødder
2 gulerødder
koriander
Snit spidskålen fint, skær æblerne i tynde både, flæk chilien, skrab kernerne ud og hak chilien fint.
Varm olien i en stor gryde og svits karryen af. Brun kødet i olien ved god varme. Tilsæt chili, reven citronskal, presset hvidløg, persillerødder og gulerødder skåret i tern og lad det stege i ca. 5 min.
Tilsæt bouillon og lad retten simre under låg i ca. 10 min. Tilsæt æbler og den snittede spidskål og lad retten simre i yderligere ca. 5 min. til kødet er mørt. Hæld kokosmælk ved og kog op. Hak koriander og vend i retten.
Serveres med ris.
Blommegrød til dessert.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar