mandag den 27. juli 2015

Fiskehandler Martins fiskeret

Fiskehandler Martins fiskeret


Vores lokale fiskehandler har givet os denne opskrift på en fiskeret stegt i ovnen.
Det lyder måske umiddelbart meget mærkeligt med både bananer og flødeskum i en fiskeret, men den smager utrolig lækkert og kan stærkt anbefales.

4 personer

600 g lyssejfiletter (eller rødspættefiletter)
1½ - 2 porrer
1 - 2 bananer
karry
chilipasta
1/4 l piskefløde
hel koriander
salt, peber

Porrerne skæres i cm. tykke skiver og sauteres på panden sammen med knust hel koriander.
De sauterede porrer lægges i bunden af et ildfast fad, og et lag af skiveskårne bananer lægges ovenpå. Dernæst lægges fiskefiletterne oven på bananerne.
Piskefløden piskes til flødeskum og tilsættes karry og chilipasta efter smag. Flødeskummet fordeles hen over fisken.
Det hele bages i ovnen ved 170 grader i ca. 20 min. til fisken er klar.

Kogte kartofler med masser af hakket persille serveres til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar